Η Luxury Transportation Services δημιουργήθηκε με στόχο την κάλυψη οδικών μεταφορών προσώπων σε όλη την Ελλάδα με άνεση και αξιοπιστία.

Μοναδικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ασφάλεια, άνεση και άψογη εξυπηρέτηση.

Φροντίζουμε ώστε από την πρώτη επικοινωνία μας για την οργάνωση της μετακίνησης έως και την υλοποίηση, να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Πελάτες

Πελάτες μας είναι:

Τουριστικά γραφεία, Μεγάλα κρουαζιερόπλοια, Γραφεία συνεδρίων, Ξενοδοχειακές μονάδες, Εταιρικοί πελάτες, Πρεσβείες, Αθλητικές ομάδες, σωματεία & σύλλογοι, Εταιρείες κρουαζιερόπλοιων

Ο Στόλος μας

Όλα τα οχήματα της εταιρείας μας είναι σύγχρονα και τηρούν όλες τις προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας. Η συντήρηση τους είναι άριστη και τηρούν όχι μόνο τις απαραίτητες από το κράτος πιστοποιήσεις αλλά κυρίως τα κριτήρια και τις υψηλές προδιαγραφές της LTS.

Κατηγορία Τύπος Θέσεις Αριθμός οχημάτων
Taxi Mercedes E CLASS. 3+1 3
Limo Mercedes S CLASS 3+1 1
Limo Mercedes E CLASS. 3+1 1
Mini Van Mercedes Vito 6+1+1 3
Mini Bus Mercedes Sprider 19+1 6
Bus Setra 39+1+1 5
Bus Setra 51+1 10
Bus Setra 55+1 2
Bus Setra 59+1 3

Εκτός από τα παραπάνω ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας μας, αξιοποιούμε όπου είναι αναγκαίο μια ομάδα από αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες που πληρούν τις προδιάγραφες της LTS.

Οργάνωση

Η ομάδα μας αποτελείται από συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και του τουρισμού γενικότερα και είναι διαθέσιμη 24 Χ 7

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα:

  • Στην άμεση απάντηση στις ζητήσεις σας
  • Στην απόλυτη συνέπεια του προγράμματός σας
  • Στην αποτελεσματική ανταπόκριση ζητήσεων τελευταίας στιγμής
  • Στη επί τόπου παρουσία project manager κατά τη διαχείριση μαζικών μετακινήσεων
  • Στον έλεγχο των μετακινήσεων σχετικά με την τήρηση κανόνων ασφαλούς οδήγησης και ταχύτητας μέσω τηλεματικών εφαρμογών

Οδηγοί

Οι οδηγοί μας είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, άρτια εκπαιδευμένοι και με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού. Φροντίζουμε ώστε να είναι πολύγλωσσοι, διακριτικοί και με επαγγελματική εμφάνιση.

Θα σας υποδεχθούν και θα σας καλωσορίσουν, στο σημείο που θα μας υποδείξετε, με χαμόγελο και ευγένεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτησή σας